Ladyen og landevejsrøveren

Ladyen og landevejsrøveren

Written by Barbara Cartland

Collection

Location

Fantasy Country

Period

1820

Genre

Russian Romance

Heroine

Zoleka

Published

07 November 2017

1650’ernes England danner rammen og fortællingen om den unge og smukke Lady Panthea, der gifter sig med en ondskabsfuld skatteopkræver i et forsøg på at hjælpe sin bror. Panthea bliver dog reddet fra skatteopkræveren på bryllupsnatten, da en mystisk landevejsrøver dukker op og slår hendes grusomme mand ihjel i en duel.

Fem år efter er Panthea blevet hofdame hos dronningen, men hendes tanker sværmer stadig om hendes mystiske redningsmand. Lady Panthea er dog ikke lige populær blandt alle ved hoffet, og særlig kongens intrigante elskerinde, Lady Castlemaine, synes at have et horn i siden på hende. Hun starter et frygteligt rygte, der ender med, at Panthea dømmes til døden. Men i hendes tanker blusser stadig et håb. Et håb om, at hendes mystiske redningsmand vil komme hende til undsætning endnu engang …

Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire på baggrund af Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.

Read more

PURCHASE FROM OUR RETAIL PARTNERS

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Book Challenge 2024

Join our book challenge and read two hand picked books per month.

Get involved